Børnehænder i sanden

Traditioner

Hareskov Fritidshjem

Nogle aktiviteter er gennem årene blevet traditioner som vi med fornøjelse investerer mange ressourcer i. En stor begivenhed er vores fastelavnsoptog, hvor vi udklædte går i Hareskovhallen og præsenterer kostumer for hinanden, hvorefter vi i optog går på besøg hos andre institutioner i Hareskov.

Sommerfest
Sidst i maj arrangerer vi en stor sommerfest for børn og forældre. Festen byder på masser af underholdning og et stort udvalg af boder og ikke mindst et godt måltid mad. Sommerfesten laver vi for at styrke fællesskabet mellem fritidsordningen og familierne, idet børn og voksne er sammen om at forberede og gennemføre festen.

Sæbekasseløb
I samarbejde med de øvrige fritidsordninger i Værløse, arrangerer vi et årligt sæbekasseløb på fodboldbanerne i Værløse, med deltagelse af mere en tusind børn og voksne.

Teater
gennem mange år har vi spillet en teaterforestilling med alle børn. Dette gør vi ikke mere, men traditionene med at børnene laver teater lever stadig i hverdagen. Det giver børnene indsigt i kunst og kultur. De får mulighed for at optræde og afprøve grænser og eksperimentere.

iportalen kan du også finde oplysninger om vores aktiviteter og traditioner.

 

Fritidsklubben Gasværket

Siden er under udarbejdelse. Du kan finde masser af oplysninger om Fritidsklubben Gasværket, deres traditioner og aktiviteter på klubbens hjemmeside


Sidst opdateret 26. marts 2014

» Kontakt

Fritidstilbuddet Hareskov

Hareskov Fritidsordning
Poppel Allé 14
3500 Værløse
Tlf. 72 35 77 30

Breve til fritidshjemmet sendes til ovennævnte adresse, hvor kontoret ligger.


Fritidsklubben Gasværket
Birkevang 14A
3500 Værløse
Tlf. 72 35 78 50

Børnetelefon:
44 98 91 34

Der er jævnligt ture og aktiviteter ud over institutionens åbningstid.

 

Åbningstider:

Fritidshjemmets åbningstider:

Mandag-torsdag: 7:00 - 17:00
Fredag dog: 7.00 - 16.00

Fritidsklubben åbningstider:

mandag-fredag 12.00 - 18.00
I skoleferier 9.00 - 17.00