Børnehænder i sanden

Hareskov Fritidshjem

På disse sider kan du finde forskellig brugerinformation og sammenligne vores information med resten af kommunens institutioner.

Link til sammenlignelig brugerinfo på www.furesoe.dk

Den 1. januar 2011 blev vi omdannet til Furesø Fritidsordning, FFO, og hedder derfor nu Hareskov Fritidsordning. Hjemmesiden er under udarbejdelse med de nye ændringer.

Hvem er vi:

Hareskov Fritidsordning er en kommunal fritidsordning ,som er normeret til 250 børn fra 0. - 3. klasse, med kontrolleret pasning.

Hareskov Fritidsordning har fælles børn og fælles lokaler ned Hareskov Skole i et udviklende tæt samarbejde, men hvor både fritidsordning og skole bevarer en egen og selvstændig rolle i det enkelte barns liv.

På grund af bygningsmassen er fritidshjemmet delt op i 2 afdelinger, og i skoleåret 2011/2012 er børnene i følgende afdelininger:

  • Afd. A "Palægården", Poppel Allé 19, hvor børnene fra 0. klasse og 2. klasse har deres base.    
  • Afd. B "Pop øst", Poppel Allé 5, hvor børnene fra 1. klasse og 3. klasse hare deres base.

Der er tilknyttet fast personale af pædagoger og medhjælperer i afd. A og afd. B, og til hver årgange er der tilknyttet et team af pædagoger og pædagogmedhjælpere. 

De to afdelinger har hver sin identitet i det pædagogiske arbejde med børnene, men arbejder ud fra samme pædagogiske mål og værdier, og er begge en del af det overordnede fællesskab.

Faciliteter

Udover egne værkstedsfaciliteter, hvor vi arbejder med de kreative og kulturelle udfordringer, har vi adgang til at bruge skolens gymnastik- og svømmesal, Hareskovhallen og fodboldklubbens baner, som gør os i stand til at fokusere på idræt og bevægelse. Derudover har vi legepladserne og skoven til vores udeliv f.eks. bål, rollespilcykelture m.m.

Madpolitik

Midt på eftermiddagen mellem kl. 14.00 -15.00 åbner en lille café, hvor der er mulighed for at nyde lidt eftermiddagsmad og drikke. Her serveres enkle, men mættende og sunde retter bl.a. hjemmebagt brød, frugt, pasta og lignende, som et supplement til de børn, der måtte være sultne. Det er op til det enkelte barn at tage mod tilbuddet.

Elektronisk afkrydsning

En vigtig del af vores forældresamarbejde er at opbbygge tillid og skabe gensidig forståelsen og få givet de nødvendige informationer. vi har derfor, i samarbejde med forældre, udviklet en elektronisk iportal.  Programmet bruges til at have oveblik over børnefremmøde, til kommunikation, så forældre og pædagoger let og hurtigt kan dele informationer, iportalen er derfor en udviddet forældreplatform. Programmet har forenklet arbejdsgangene i fritidsordningen, og derved har vi opnået mere tid til børnene, bedre overblik og større tryghed og information i forældresamarbejdet.

Forældrene har mulighed for at sende beskeder angående aftaler og aktiviteter. De kan se om deres barn er gået, og hvem barnet evt. er gået med hjem. For at få et oveblik over børnenes aftaler og aktiviteter er det muligt at indføre og rette dette i et aftaleskema, som ligger i programmet. Hvis man ikke har adgang til en PC kan man få udleveret et aftaleskema på papir, som så skal aflevers udfyldt i fritidsordningen.

 


                                                                        

 


 
Sidst opdateret 08. maj 2018

» Kontakt

Fritidstilbuddet Hareskov

Hareskov Fritidsordning
Poppel Allé 14
3500 Værløse
Tlf. 72 35 77 30

Breve til fritidshjemmet sendes til ovennævnte adresse, hvor kontoret ligger.


Fritidsklubben Gasværket
Birkevang 14A
3500 Værløse
Tlf. 72 35 78 50

Børnetelefon:
44 98 91 34

Der er jævnligt ture og aktiviteter ud over institutionens åbningstid.

 

Åbningstider:

Fritidshjemmets åbningstider:

Mandag-torsdag: 7:00 - 17:00
Fredag dog: 7.00 - 16.00

Fritidsklubben åbningstider:

mandag-fredag 12.00 - 18.00
I skoleferier 9.00 - 17.00